Räätälöidyn kuntosaliohjelman toimitusehdot

Voimassa 15.1.2013 alkaen.

Kuntosaliohjelma räätälöidään jokaisen tilaajan tietojen mukaisesti ja toimitetaan sähköisesti PDF-muodossa tilaajan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen. Kuntosaliohjelma lähetetään asiakkaan antamien tietojen perusteella mutta Kuuluvainen Konsultointi Oy ei vastaa kuntosaliohjelman laadusta. Kuuluvainen Konsultointi Oy ei vastaa asiakkaalle kuntosaliohjelmaa käyttäessä tapahtuvista vaimmoista tai loukkaantumisesta. Tilaaja käyttää kuntosaliohjelmaa täysin omalla vastuulla. Suosittelemme, että ohjelma käydään personal trainerin kanssa läpi ja suosittelemme, että kuntosaliharjoittelu tapahtuu personal trainerin valvonnassa. Keskustele aina lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat harjoittelun ja varmista, että ohjelma sekä ohjelman liikkeet soveltuvat sinulle.

Yleistä

Verkkokaupan palvelun tarjoaa Kuuluvainen Konsultointi Oy y-tunnus 2356772-0.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.omakuntosaliohjelma.fi tilauslomakkeen kautta.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Markkinointioikeus

Saatamme käyttää ja luovuttaa yhteystietojasi eteenpäin sähköpostitse tai puhelimitse tapahtuvaan suoramarkkinointiin henkilötietolain mukaisesti. Halutessasi voit kuitenkin kieltää omien yhteystietojesi käytön/luovutuksen ilmoittamalla siitä asiakaspalveluun.

Vaihto- ja palautusehdot

Räätälöidyllä kuntosaliohjelmalla ei ole yleistä palautusoikeutta.

Tuotteelle ei myönnetä palautus- ja/tai peruutusoikeutta, koska tuote on erityisesti ostajan toivomuksesta valmistettu, tilattu ja muokattu.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.